Glas bewassing

Glas bewassing

Hendriksen heeft de ontwikkelingen in het glazenwassersvak aangegrepen om zich te specialiseren en te organiseren als een modern bedrijf.

De vele projecten in haar klantenbestand betreffen veelal het ouderwetse ladderwerk, maar ook projecten die slechts uit te voeren zijn middels eigen en/of ingehuurde hoogwerkers. Door gebruik te maken van het Tucker ® pole*systeem zijn ramen vanaf de grond bereikbaar tot 13 meter hoogte.

Voorafgaand aan de werkzaamheden ontvangt u een (jaar)overzicht van het aantal bewassingen, zodat er altijd helderheid bestaat over het tijdstip waarop wij deze zullen uitvoeren.

U kunt de werkzaamheden ook telefonisch of per email van te voren bij onze contactpersoon aanmelden. Voor elke situatie stemmen wij de reinigingsmethoden en producten zorgvuldig af. Deze zijn altijd in overeenstemming met de wettelijke eisen op het gebied van VGM. (veiligheid, milieu en arbeidsomstandigheden)

De glazenwassers en gevelreinigers van Hendriksen schoonmaakbedrijf zijn allemaal in het bezit van een VCA (veiligheid) en IPAF (hoogwerker) certificaat.

Tuckerpoles

Tuckerpole

Hoe zorgt u dat die serre, lichtkoepel of hoge ruit schoon blijft? Moet u een dure stellage laten koemn, of kiest u voor de veilige en handige manier van Hendriksen? Tuckerpole ofwel telescoop glasbewassing is een carbon of aluminium steel die voorzien is van een zachte wasborstel. Het geheel weegt 6 kilo inclusief slangen gevuld met water. Door het schroef of schuifsysteem is de tuckerpole tot 13 meter toepasbaar.

Bij het glazenwassen met dit systeem gebruiken wij gedemineraliseerd water. Dit is gewoon leidingwater waaruit (middels een demineralisatie intallatie) alle toevoegingen zoals kalk en mineralen worden gefilterd. Hierdoor wordt het vuiloplossend vermogen van het water verhoogd en droogt na gebruik streep – en kleurloos op.

Voordelen tuckerpolesysteem/telewashinstallatie:

  • Milieuvriendelijk
  • Minder snel herbevuiling en langer schoon. Geen achterblijvend residu zoals b.v. zeepresten. En omdat in demi water geen metaaldeeltjes zitten wordt het risico van statische oplading gereduceerd.
  • Vlek- en streepvrije opdroging
  • Optimale bereikbaarheid boven tuinbeplating en fonteinen, bij koepels, glazen overkappingen. (bv. atriumdaken, serres, winkelpromenades)
  • Veilige en verantwoorde arbeidsomstandigheden
  • Geen extra investering voor ladders en paden voor hoogwerkers
  • De kwaliteit van dit systeem is 90% bij de eerste raamwasbeurt, bij meerdere uitvoering 100%

Heeft u een hoge uitdaging? Neem dan gerust contact  met ons op. Wij helpen u graag.